WordPress maatwerk plugin Moto-Master

 In Website-Nieuwsberichten

Moto-Master Brake Systems producten vertegenwoordigen een van de mooiste aftermarket motorfietsremsystemen met hoge prestaties. Omdat het assortiment zeer breed is en er voor bijna iedere motor een specifieke remschijvenset of  compleet remsysteem beschikbaar is werd het tijd de mogelijkheden inzichtelijk te maken via een gebruiksvriendelijke online product-finder.

Aan de hand van meerdere Excel sheets houdt Moto-Master bij welke combinaties van producten op de diverse motorfietsen passen. Deze informatie moest op een eenvoudige/snelle manier regelmatig geëxporteerd kunnen worden naar de product-finder website.

De oplossing voor Moto-Master is gemaakt met een maatwerk plugin voor WordPress die alle gegevens rechtstreeks in de database van de product-finder website opslaat. Hierdoor zijn er geen verschillen meer tussen de 2 systemen en wordt de kans op fouten tot een minimum beperkt.

Maatwerk wordpress plugin
wordpress-plugin-moto-master

Start typing and press Enter to search

Nieuwe website bouwen inbraakbeveiliging-slotenservice