Autobelettering voor personenauto of bedrijfsbus

Autobelettering van bedrijfsvoertuigen is één van de meest effectieve manieren van reclame maken.

Mooie belettering trekt veel bekijks. Een bedrijfswagen gaat gemiddeld 3 tot 5 jaar mee, dus de investering is relatief laag. Zeker als u deze afzet tegen de exposure die hij oplevert.

Opvallend reclame rijden

Voor opvallende reclames wordt vaak een groot gedeelte van de auto of bus voorzien van een full colour carwrap. Hierbij wordt het voertuig geheel of gedeeltelijk ingepakt met bedrukte folie. Met een autobelettering kunnen we auto’s ook een andere kleur geven, zoals matte kleuren die op het moment erg in trek zijn. De folie werkt tevens als bescherming van de originele lak. De folie gaat een aantal jaren mee en de auto mag gewoon door de wasstraat

Ook geschikt voor actiematig beletteren

Door gebruik van speciale folie’s is het zeer aantrekkelijk om autobelettering ook in te zetten voor actiematig gebruik. Dit houd de prijs zeer interressant afgezet tegen de exposure die het u oplevert.

Autobelettering Mini

Wat hebben we gemaakt

4 redenen om te kiezen voor Bestpoint voor het beletteren van uw bedrijfs of prive voertuig!

Professioneel ontwerp

Ervaren monteurs

De beste folie's

Montage op locatie is mogelijk

Autobelettering vw caddy

Autobelettering VW caddy voor GNS Nederland

Voor GNS Nederland hebben we deze keer een grijze VW caddy voorzien van een nieuwe autobelettering.

busbelettering reliving meubels

Busbelettering

We hebben voor onze klant Reliving Meubels verschillende opdrachten mogen uitvoeren waaronder een nieuwe busbelettering.

img_4214

Realisatie pandbelettering Intersko Best

Midden in het centrum van Best zit de schoenenwinkel van Intersko. Doordat er een balkon boven de winkel zit is er altijd wat schaduw en dat geeft een donkere inkijk. Hierdoor was de winkel niet zo goed zichtbaar en was de opmerking van klanten dat de winkel moeilijk

Communiceer uw bedrijf met pandbelettering

Uw bedrijf in de picture door middel van pandbelettering

Één van de grootste blikvangers als het gaat om belettering is pandbelettering. Bestpoint zorgt voor ontwerp, productie en montage dus altijd een perfect passende belettering!