Webshop, E-commerce of B2B PORTALS

Winkelen of op het web

Webshops en e-business zijn niet meer weg te denken en steeds meer mensen winkelen online. Al eens nagedacht of uw producten of diensten online verkocht kunnen worden? Hoe maakt u online winkelen veilig, betrouwbaar en aantrekkelijk? Welke software is het meest geschikt om een webwinkel te beheren? En hoe zorgt u ervoor dat klanten uw website vinden en gaan kopen bij uw webshop?
Steeds meer fabrikanten en distributeurs verkopen aan hun dealernetwerk via hun website. Deze B2B portals bieden veel voordelen en zijn sterk in opkomst. Dit komt vooral omdat het vaak mogelijk is om pakketten als SAP, Exact, Unit4, Snelstart, ACA en veel andere aan de webshop te koppelen. Hierdoor kloppen prijzen en voorraden precies en ook de orders kunnen automatisch verwerkt worden.

Een succesvolle webshop

Het succes van een webwinkel of e-business is afhankelijk van de aanpak en presentatie. Juist daarin hebben wij ruime ervaring. Voor verschillende opdrachtgevers ontwerpen, realiseren en bouwen we gebruiksvriendelijke webshops. Het starten van een webshop is vaak een kleine stap. Het doordacht beheren en onderhouden van de site is vaak een grotere uitdaging. We geven u graag een goed en eerlijk advies over de start. Ook over de toekomst van de shop denken we graag met u mee.

display-transp