SEO & Conversie

Voor SEO toegepast te hebben had ik 1000 bezoekers. Nu heb ik minder bezoekers maar meer klanten!

SEO is van groot belang voor uw website. Door SEO goed toe te passen op uw eigen website groeit het aanzien binnen Google. Vrijwel iedereen zoekt zijn vragen op via Google. Als met de juiste teksten en titels uw website bovenaan de zoekresultaten staat, krijgt u automatisch meer mailtjes, belletjes en klanten! Bovenaan in Google is een wens van iedere website eigenaar en vaak niet gemakkelijk of onmogelijk. Wij kijken naar welke mogelijkheden en zijn en gaan met slimme zoekwoorden aan de slag. Misschien minder bezoekers op de site maar de bezoekers die komen zijn ook echt gericht op zoek geweest en daardoor is de kans groot dat dit klanten worden.

Hebt u een website maar levert deze niets op?

Wij hebben een webcheck ontwikkeld waarmee we inzichtelijk maken wat de sterke en zwakke punten van een website zijn. We nemen de resultaten graag met u door zodat we kunnen toelichten wat het inhoud. We zien vaak dat website eigenaren eigenlijk geen idee hebben wat het allemaal inhoud: bounce percentage, conversie, uitstappagina’s, bezoekersstroom, longtail keywords enz enz. Wij helpen u graag door het in begrijpelijke taal uit te leggen.

imaczoom
Gebruikers

0

Bounce rate

0%

Webstatistieken

Op de achtergrond van iedere Bestpoint website draait Google Analytics!

Op iedere website die we bouwen draait een statistiekenpakket waarmee u inzicht krijgt in wat er gebeurt op uw website. Google Analytics wordt het meest gebruikt maar er zijn ook gratis open source varianten die we in kunnen bouwen. In eerste instantie lijken de statistieken een onoverzichtelijke berg nutteloze informatie. Met behulp van onze analyses kunt u gefundeerd belangrijke beslissingen nemen om uw website succesvoller te maken.

Wilt u beter voor de dag komen met uw website?

Gratis webcheck

Want u weet dat de meeste mensen niet verder zoeken dan de eerste pagina van de zoekresultaten. Alleen hoe komt u daar? Dat is een combinatie van vele factoren.

Doe een gratis webcheck!

Wilt u op de eerste pagina van de zoekresultaten komen maar weet u niet hoe? Laat een gratis WebCheck uitvoeren door ons. Hierin controleren we uw website op een aantal belangrijke technische factoren. Dat is niet het enige. U krijgt ook advies op maat over mogelijke verbeteringen die u kunt aanbrengen. Wij helpen u graag bij het aanpassen van de site maar een groot aantal van de aanbevelingen kunt u zelf toepassen.

Hoe werkt het?

Door hiernaast het formulier in te vullen geeft u uw website en uw contactgegevens door. Vervolgens gaan wij aan de slag met het onderzoeken van uw website. De uitslag van het onderzoek vatten we samen in een helder rapport. De adviezen zijn op maat en hebben betrekking op de prestaties van úw site. Daar heeft u pas iets aan!

Aanvraagformulier

Websitecheck
nieuws-scan

Scanmeubel bij intersport

In opdracht van LFT en in samenwerking met Intersport ontwierp Bestpoint het nieuwe design voor de scanmeubels van Intersport. Bekijk hieronder enkele foto’s van het productieproces.

nieuws-factuur

Let op spookfacturen

Tegenwoordig waarschuwt het Fraude Helpdesk Meldpunt Nederlandse internetgebruikers dat Domein Host Nederland zich momenteel schuldig maakt aan acquisitiefraude door spookfacturen te versturen.

nieuws-mobile

Voorrang bij Google

Google voerde 21 april een belangrijke wijziging door in zijn zoekmachine. Websites die niet goed speciaal geschikt zijn voor mobiele apparaten, verschijnen als je zoekt met je mobiele telefoon voortaan minder prominent in de zoekresultaten.