Print

Overal om ons heen zien we reclame of zoals dit in vaktermen heet: signing.

Bijna ieder bedrijf heeft zijn naam met logo op de pui, een winkel de naam boven de ingang of een zzp’er een mooie belettering op de bus of auto. Alles wat hiervoor nodig is wordt in huis geproduceerd. Voor specialistisch werk zoals lichtreclame schakelen we een partner is zodat u er geen omkijken naar heeft.

Printen doen we met een HP-Latex printer waardoor er geen schadelijke oplosmiddelen meer gebruikt worden. Vooral voor posters en andere toepassingen binnen is dat prettig omdat de print geurloos is. Een ander voordeel van deze printtechniek is dat het meteen droog is als het uit de printer komt dus korte levertijden!

  • Drukwerk
  • Stickers
  • Huis aan huis flyers
  • POS (Point Of Sale) materialen
  • Posters
  • Roll up banners

Reclameborden en bouwborden

We ontwerpen reclameborden voor langs voetbalvelden, bij bouwplaatsen of tegen de gevel van bedrijven.

Alles wordt in eigen huis ontworpen en vaak ook geproduceerd. Het ontwerp is grotendeels bepalend voor het effect van het bord. Voor maximaal effect van uw boodschap houden onze ontwerpers rekening met zaken als het contrast en de zichtafstand.

reclamebord
Spanzeil

Spanzeilen

Een spanzeil in een frame is een goed alternatief voor een reclamebord.

Het is eenvoudig en goedkoop om een zeil te vervangen, waardoor het zeer geschikt is voor actiematige toepassingen. Spanzeilen zijn rondom voorzien van ogen en worden met elastieken in een frame opgespannen. Voor de zeilen die opgehangen worden in een open ruimte of op een hekwerk adviseren we een meshdoek. Door de fijne perforaties oefent wind minder kracht op het doek uit. Meshdoek wordt net als reguliere spanzeilen ook voorzien van ogen voor snelle en strakke montage met elastieken.

Vlaggen

Dit zijn de vlaggen met een meedraaiende stok aan de bovenkant zodat de vlag strak blijft hangen. Deze vlaggen zorgen voor een mooie verzorgde uitstraling van het pand en zijn erg herkenbaar. De masten zijn leverbaar van 5 tot 12 meter hoog met bijbehorende verankering. Levering kan inclusief plaatsing en natuurlijk inclusief ontwerp, opmaak en productie van de vlaggen. Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de mogelijkheden van deze vlaggen? Neem dan contact met ons op.

Een vlag gaat gemiddeld zo’n 4 maanden mee. Per mast moet u dus rekenen op 3 vlaggen per jaar.

Neem contact op!

Vragen? Neem dan contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search