Logo ontwerp

Bent u opzoek naar een logo voor uw bedrijf of vind u het tijd om het huidige logo te restylen?

U wilt uw bedrijf een professioneel gezicht meegeven. Om tot een goed logo te komen gaan we met u in gesprek. Zo komen we precies te weten welke uitstraling u zoekt en wat uw doelgroep aanspreekt.

Een logo met eenduidige uitstraling

Tijdens de ontwerpfase verliezen we productieprocessen van alle benodigde materialen niet uit het oog. We stemmen kleuren bij alle productieprocessen zo goed mogelijk op elkaar af zodat alle middelen een eenduidige uitstraling krijgen.

Logo Maria Basisschool
Huisstijl CPB Circuitpark Berghem

Huisstijl ontwerp

Door vorm, typografie en kleur consequent toe te passen creëren we herkenbaarheid voor uw bedrijf of merk.

De Engelse omschrijving hiervoor is eigenlijk stukken beter: corporate identity. Het gaat om een mooi plaatje dat uw doelstelling en visie ondersteunt. Onze huisstijlen bestaan uit een aantal vaste elementen en een aantal elementen die afhangen van de toepassing.

U krijgt een huisstijlhandboek met de volgende inhoud:

Logo ontwerp in diverse varianten

kleur, zwart-wit, geschikt voor lichte en donkere achtergrond

Lettertype gebruik

Kleurgebruik

Dit huisstijlhandboek kan worden uitgebreid met:

Foliegebruik voor belettering

Standaard advertentieopmaak

Regels voor positionering van het logo en pay-off

CD met alle logo's en drukwerkbestanden

Voorbeelden van de toepassing van de huisstijl

Etc.

Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling is nodig om te bepalen hoe een merk of product zich onderscheidt van de concurrentie. Hiermee vertalen we ‘wat’ naar ‘hoe’.

Het concept loopt als een rode draad door alle communicatie. Concepten versterken niet alleen externe communicatie. Ook intern geeft het veel duidelijkheid. Het is een goede manier om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen.

We werken voor conceptontwikkeling samen met een aantal conceptontwikkelaars die elk hun eigen specialisatie hebben. Het doel is om succesvol te communiceren door een doordacht strategisch concept.

Gemaakt werk

Nieuwe website bouwen inbraakbeveiliging-slotenservice

Nieuwe website voor Inbraakbeveiliging & Slotenservice door Cees Siemons

Nieuwe Google geoptimaliseerde website voor inbraakbeveiliging en slotenservice.

img_4214

Realisatie pandbelettering Intersko Best

Midden in het centrum van Best zit de schoenenwinkel van Intersko. Doordat er een balkon boven de winkel zit is er altijd wat schaduw en dat geeft een donkere inkijk. Hierdoor was de winkel niet zo goed zichtbaar en was de opmerking van klanten dat de winkel moeilijk

Website laten maken in Eindhoven

Website laten maken Eindhoven

Bent u op zoek naar een mediabureau dat voor u een professionele maar vooral effectieve website kan maken? Dan bent u bij Bestpoint aan het goede adres.

websites

Bestpoint lanceert nieuwe website

Vanaf vandaag zijn ook wij overgegaan naar een gloednieuwe website. We hebben gekozen voor een fris uiterlijk en overzichtelijke pagina’s. Neem gauw een kijkje.